Ben Stolk exposeert


U kunt werk van mij bekijken op deze website, maar ook een afspraak maken om de werken 'life' te zien in het atelier. De tekeningen en schilderijen zijn tevens op huur-koop basis bij u in huis te halen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Het Gusto-atelier 25 jaar!


Dit jubileum werd gevierd met enkele exposities en de uitgave van een magazine. Vrijdag 3 mei zijn de feestelijkheden gestart met de opening van de tentoonstelling - 25 jaar buitenschilderen in Rijswijk - In de bibliotheek van Rijswijk. Het weekend van 22 en 23 juni stond in het teken van de landelijke atelierdagen. Het jubileumjaar is in oktober/november afgesloten met de tentoonstelling "kunstkijkers" van Ben in galerie Arti-Shock. Tijdens de opening van deze expositie is het magazine -25 jaar Gusto-atelier- gepresenteerd. Paralel aan de expositie "kunstkijkers" was in de ateliers een tentoonstelling te zien die de 25 jaar Gusto-ateliers illustreert met foto's, tekeningen, verhalen en ander kunstuitingen. Het magazine - 25 jaar Gusto-atelier - is nog te verkrijgen in het atelier van Ben of kan tegen een kleine vergoeding op aanvraag worden toegezonden. p>

Regenereren. Een boekje met kleurafbeeldingen van collages gemaakt door Ben Stolk


De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan een serie collages, opgebouwd uit bestaand beeldmateriaal en prachtige papieren. Uit deze herschikkingen ontstonden nieuwe beelden en een andere nieuwe werkelijkheid. Omdat deze serie het best in zijn geheel valt te bezien en te begrijpen, heb ik besloten deze collages te verzamelen in een bescheiden boekwerk. Dit boekje is in april 2018 uitgekomen in een oplage van 100 stuks, 15 bij 20 cm en met 20 afbeeldingen in kleur. Een gesigneerd exemplaar kost 20 euro en kan besteld worden door dit bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL14INGB0003065647 tnv B. Stolk, Den Haag en onder vermelding van regenereren.

schildercursussen


De cursussen tekenen en schilderen 2020 starten op maandagmiddag 6 januari en op dinsdagmiddag en dinsdagavond 7 januari in het atelier in de Torenstraat 1e. De cursussen lopen door, met een onderbreking de zomer, tot eind december. Heeft u belangstelling om mee te doen, maak dan een afspraak met Ben Stolk, tel.0628146288.

Zondagschilderen


In het voorjaar van 2020 staan 5 schilderzondagen gepland en wel op 26 januari, 23 februari, 29 maart, 26 april en 24 mei. U bent welkom op het atelier vanaf 11.00 uur en we schilderen door tot ongeveer 16.00 uur. De kosten bedragen 40 euro. Voor vragen of aanmelden bel Ben 0628146288 of mail naar benjjmstolk@kpnplanet.nl.

Cursussen op maat


Wilt u uw personeel op een creatieve manier laten samenwerken, met een groep vrienden een groot schilderij maken of met de familie een beeldengroep als gezamelijk cadeau voor opa en oma? Er is veel mogelijk en in overleg met beeldend kunstenaar Ben Stolk kan het idee ontwikkeld worden en praktisch uitvoerbaar gemaakt. Deze activiteiten kunnen zowel op het Gusto-atelier plaatsvinden als op een andere, geschikte lokatie. Het aantal deelnemers kan varieeren van 8 tot 12. In samenspraak met de opdrachtgever kan gekozen worden voor een losse workshop of gecombineerd met een eenvoudige of uitgebreidere catering.

Wilt u reageren, meer informatie of zich opgeven voor een van de bovengenoemde activiteiten bel dan met Ben Stolk 0628146288 of.... mail naar benjjmstolk@kpnplanet.nl